Οι τιμές μας

Τιμές πακέτων photobooth & mirrorbooth  Γάμου και Βάπτισης!

To photo booth είναι ένα εξελιγμένο φωτογραφικό μηχάνημα που έχει απεριόριστες δυνατότητες στην λήψη – παρουσίαση και  εκτύπωση των φωτογραφιών σας. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορούμε να τυπώσουμε τις φωτογραφίες σας , να τις μοιράσουμε σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται μαζί σας , αλλά και να δημιουργήσουμε ένα βιβλίο ευχών.

Μια παρέα 5 ατόμων που θα φωτογραφηθεί στο photobooth , θα παραλάβει απο εμάς ο καθένας μια μεγάλη φωτογραφία , αλλά και μια ακόμα που θα εκτυπώσουμε, και θα κολλήσουμε στο βιβλίο ευχών, όπου όλοι οι καλεσμένοι σας θα γράψουν ευχές , θα ζωγραφίσουν πολύχρωμα σχέδια , με πολλή αγάπη για εσάς.

Είμαστε ίσως η μοναδική φωτογραφική εταιρεία στην Αττική  που διαθέτει στις παροχές της , 5 διαφορετικούς τύπους photo and mirror booth, αλλά και 7 συνολικά μηχανήματα με την κορυφαία μηχανή canon 6 d και τον κορυφαίο εκτυπωτή της kodak που αποτελούν  την  ψυχή των δικών μας μηχανημάτων που διαθέτουμε σε εσάς.

Επιλέξτε ένα απο τους 5 διαφορετικούς τύπους photobooth  που διαθέτουμε στο Caleidoscopio,  προσθέστε αυτήν την παροχή μας ,στο πάρτυ του γάμου σας ,σε τιμές που ξεκινούν απο 390 ευρώ για κάλυψη 3 ωρών και  κάλυψη 200 ατόμων

    Ημερομηνία Μυστηρίου *