Με αγάπη όλα ξεκινούν από εδώ 

To  Caleidoscopio δημιουργήθηκε το 2001 από τον Μάνο Κουβίδη και την Elvira Meyers και είναι μια κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς φωτογράφισης και κινηματογράφησης και όχι μόνο. Το ταλέντο το γούστο η εμπειρία  σε συνάρτηση του αξιόπιστου και ποιοτικού εξοπλισμού που διαθέτουμε σας διασφαλίζουν κορυφαία αποτελέσματα που πληρούν τις προσδοκίες σας.

Απο την ίδρυσή μας μέχρι και σήμερα ο στόχος μας είστε εσείς. Η λεπτομέρεια η διαφορετικότητα η καλή διάθεση στο να ακούσουμε την δική σας πρόταση για τον γάμο η την βάπτιση καθώς και η διακριτικότητα που μας διακατέχει μας κάνει ξεχωριστούς.

Είμαστε απο τις πρώτες εταιρείες που καλύψαμε φωτογραφικά γάμο διάρκειας 3 ημερών στην Σίφνο την χρονιά του 2005 του Μίλτου Καμπουρίδη και της Μαρίνας Βερνίκου ένας γάμος αξέχαστος με πολλή διασκέδαση και νέα πράγματα στο κομμάτι της φωτογραφίας η πρώτη παρουσίαση ψηφιακού άλμπουμ απο το Caleidoscopio στην έκθεση γάμου NEW LIFE στο Mec Παιανίας. Απο τότε μέχρι σήμερα έχουμε αναβαθμίσει την αισθητική των ψηφιακών μας άλμπουμ,προσφεροντάς σας μια μεγάλη γκάμα επιλογής εκτύπωσης και μοναδικών εξωφύλλων.

Σε ένα πολλή όμορφο αισθητικά χώρο σας περιμένουμε για να σας ενημερώσουμε για τις καλύψεις μας . Θυμηθείτε για εμάς όλα ξεκινούν απο την αγάπη για το αντικείμενο ενασχόλησής μας,και ότι για αυτήν την μοναδική στιγμή της ζωής σας να επιλεξέτε τους καλύτερους γιατί για εμάς ο γάμος σας είναι προσωπική υπόθεση.

Με εκτίμηση,
Caleidoscopio

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Το μήνυμα εστάλει επιτυχώς!
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!