Πακέτα Φωτογράφησης & Κινηματογράφισης Βάπτισης

Διαλέξτε ανάμεσα από τέσσερα πακέτα Φωτογράφησης & Κινηματογράφησης βάπτισης!

Επιλέξτε μέσα από 4 ολοκληρωμένα πακέτα φωτογράφησης και κινηματογράφησης βάπτισης.  Ανακαλύψτε τις προτάσεις μας για τη φωτογραφική & κινηματογραφική κάλυψη της βάπτισης του παιδιού σας που διακρίνονται από την ποιότητα στη σωστή τιμή. Χάρη στην πολυετή ενασχόλησή μας με τη φωτογραφία και το βίντεο, διαμορφώσαμε τα παρακάτω φωτογραφικά πακέτα για εσάς που θα θέλατε κάτι πιο απλό στην κάλυψη της βάπτισης, αλλά και για εσάς που επιθυμείτε μια πιο λεπτομερή καταγραφή του μυστηρίου. Ακόμη μπορούμε να συζητήσουμε και τη δική σας πρόταση για τη φωτογραφική και κινηματογραφική κάλυψη της τελετής.  Το Caleidoscopio είναι εδώ για εσάς για ένα αποτέλεσμα όπως το φανταστήκατε!

Επιλέγοντας κάποιο από τα παρακάτω πακέτα φωτογράφησης και κινηματογράφησης βάπτισης της λίστας, μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορές και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει:

Πακέτα Φωτογράφησης και Κινηματογράφισης Βάπτισης Πακέτα Βάπτισης simple
Πακέτα Φωτογράφησης και Κινηματογράφισης Βάπτισης Πακέτα Βάπτισης spring
Πακέτα Φωτογράφησης και Κινηματογράφισης Βάπτισης Πακέτα Βάπτισης summer
Πακέτα Φωτογράφησης και Κινηματογράφισης Βάπτισης Πακέτα Βάπτισης plus

Θυμηθείτε, η φωτογράφιση της βάπτισης και η επιλογή του φωτογράφου για αυτή την τόσο όμορφή στιγμή για εσάς, τους νονούς και το παιδάκι σας κρίνεται με βάση τη δουλειά του, τη φωτογραφική ματιά του, και την προσωπικότητα του. Ενα πολύ φορτωμένο φωτογραφικό πακέτο δεν σημαίνει ότι σας εξασφαλίζει το αποτέλεσμα που εσείς έχετε ονειρευτεί. Εμείς σας καλούμε να γνωρίσετε τη δουλειά μας από κοντά και να διαμορφώσουμε μαζί αυτό που εσείς θα θέλατε για το γάμο σας.

    Ημερομηνία Μυστηρίου *