Η ομάδα μας – οι δικοί μας ανθρώποι

Για να μπορέσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, δεν αρκεί μόνο η εμπειρία και ο εξοπλισμός του κάθε φωτογράφου και βιντεολήπτη . Εμείς στο Caleidoscopio βασιζόμαστε και στην καλή διάθεση του κάθε συνεργάτη μας , αλλά και στην αμοιβαία αυτοεκτίμηση που διακρίνει την σχέση μας.

Σας ευχαριστούμε

Μάνος & Ελβίρα

 

10-9-2017 Γιάννης & Χρύσα

Στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο έγινε ο γάμος του Γιάννη και της Χρύσας. Με πολλή δικούς τους ανθρώπους εκείνη την ήμερα επέλεξαν να τελέσουν τον γάμο τους. Η ομάδα απο το Caleidoscopio ήταν εκεί και πανέτοιμη να καλύψει τον γάμο τους απο γή και ουρανό .Τις επόμενες ημέρες θα σας ανεβάσουμε μοναδικά πλάνα απο λήψεις που έγιναν απο ψηλά, αλλά και μοναδικές φωτογραφίες απο το απέραντο γαλάζιο.

Με ένα χαμόγελο

Με ένα χαμόγελο και καλή διάθεση θα σας υποδεχτούμε εμείς στο Caleidoscopio. Ο σκοπός μας είναι ξεκάθαρος,να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας στο ότι η δουλειά που θα παραλάβετε απο εμάς θα είναι όπως σας τα έχουμε περιγράψει τέλεια.Για εμάς το ποιό σημαντικό είναι να μείνετε πολλή ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα αλλά και να υπάρξει συνέχεια……………
Elvira Meyers

Το Caleidoscopio μας

Σε ένα πολλή όμορφο ιδιόκτητο χώρο δημιουργήσαμε το χώρο μας το δευτερό μας σπίτι